Terapia Florala Bach

 

rfb

Terapia florala Bach  relevata de doctorul Eduard Bach face parte din terapiile complementare 100% naturale, cu 0% efecte secundare; nu creeaza dependenta si nu exista riscul supradozarii; in urma administrarii remediilor starea emotionala a individului se imbunatateste.

Aceasta terapie a fost relevata de cel care a fost mai intai medic alopat apoi homeopt si in cele din urma terapeut, in prima parte a secolului trecut in Anglia – Dr. Edward Bach.

Nesiguranta zilei de maine, depresiile, framantarile nocturne care rapesc somnul binefacator, disperarea, atacurile de panica, gelozia si multe alte emotii negative pe care nu mai reusim sa le gestionam pe cont propriu pot fi anihilate folosind terapia florala Bach.
Echilibrul, linistea interioara, limpezimea mintii devin uneori deziderate greu de atins fara ajutor exterior. Si de aici multe consecinte. Absorbiti de grijile zilnice, de problemele coplesitoare, osteniti de oboseala apoape ca uitam sa mai vorbim cu Dumnezeu. Conform cu filozofia Dr. Bach, esentele florale bine alese pentru fiecare persoana in parte refac legatura cu Sinele Superior atat de simplu si firesc. Rezultatul este confortul psihic redobanit.

IMG_8201

 

Exista 38 remedii florale si un complex denumit Rescue Remedy

Prescriptia este individualizata, bazata pe informatiile date de pacient si consta intr-o sticluta de tratament (aprox 30 ml amestec) care se poate  folosi in medie aprox. 3 saptamani si care cuprinde o combinatie de pana la 7 remedii florale.

Ori de cate ori ne confruntam cu o stara interioara de discomfort pe care nu o putem gestiona putem apela cu incredere la terapia florala Bach