Ritual de abundenta

Ritual de abundenta si conectare cu virtutiile zeitei Lakshmi

 

Daca am putea, fie si pentru un moment sa experimentam abundenta spatiului interior…

Infinita beatitudine!

Atunci cand facem aceasta si ne scufundam in spatiul interior suntem complet renascuti. Ne intoarcem la viata noastra de zi cu zi si o putem privi si trai ca pe o viata noua ce tocmai  ni s-a daruit. Cu vitalitate, entuziasm,bucurie, curiozitate, iubire, incredere si pace.

Onoram viata si toate experientele ce ni s-au daruit. Onoram oamenii si fiecare respiratie ce ne tine in viata. Recunoastem si onoram puterea suprema a Creatorului, fara de care nimic din toate astea nu ar putea exista.

Suntem binecuvantati sa ne aflam aici, in acessta experienta umana si sa putem redescoperi cine suntem.

Va invit sa facem asta impreuna si sa patrundem in abundenta spatiului interior, onorand si invocand prin cantece sacre si meditatie pe cea care ne poate purta cu multa gratie spre acest infinit izvor interior, zeita abundentei, a luminii si prosperitatii , Lakshmi.

picture

 

CUM SE VA DESFASURA :

Impreuna si fiecare individual vom pune pe hartie ceea ce dorim sa experimantam in interiorul nostru si desigur in viata noastra.

Vom afla insemnatatea imnului pe care il vom canta –  Mahalakshmi Stotram si vom intelege ceea ce ne poate aduce conexiuna cu Zeita Lakshmi.

De asemenea vom afla ce sunt mantrele si de ce cantam in limba sanscrita.

Vom intona  Mahalakshmi Stotram si Jai Lakshmi si ne vom deschide sa experimentam energia abundentei, iubirea si bucuria care ne poarta dincolo de toate limitele noastre, spre infinitatea universului.

 

Vom ramane tacuti in meditatie, asimiland energiile specifice si lasand aceasta conexiune sa prinda viata in interiorul nostru.

Va astept cu bucurie, cu iubire si…….abundenta!

 

 

Va avea loc in periaoda 8-10 Martie la Snagov in cadrul unui Proiect mai amplu.

Mai multe informatii aici:  Centrul Extinderea Constiintei  – www.extinderea-constiintei.ro