Revendica-ti puterea in noul an!

25 Flares Filament.io 25 Flares ×

evolutie

Imi place sa vad ca tot mai multi oameni isi planifica noul an si ies din vartejul vietii pentru a se intreba ce-si doresc cu adevarat, ce vor sa traiasca, sa experimenteze.

Si asta este minunat!

Devenim mai constienti de noi, de propria viata si de puterea pe care o avem.

In traditia hindusa se spune ca purtam in noi puterea universului.

Astfel intalnim aceste 3 atribute pe care le gasesc  de mare inspiratie si foarte transformatoare atunci cand intram in contact cu ele:

Puterea de a crea (zeitatea corespunzatoare: Brahma)

Puterea de a sustine (zeitatea corespunzatoare: Vishnu)

Puterea de a dizolva (zeitatea corespunzatoare: Shiva)

Haideti sa constientizam aceste puteri ce se afla inauntrul nostru, sa le mentinem vii in noi si sa le manifestam cu discernamant si intelepciune.

Sa vedem care este relatia noastra directa cu aceste atribute:

 

Puterea de a crea:

Este aceeasi putere din care a luat nastere universul insusi! Nu-i asa ca-i grozav?

Cum se manifesta aceasta putere in viata noastra? Suntem noi creatori? Aducem metode, solutii, planuri…etc. noi? Ne asumam originalitatea? Avem initiativa? Inovam?

Sau mai degraba suntem traditionalisti, urmam ceea ce exista si nu iesim din tipar?

Orice alegem, este alegerea noastra si este ceea ce ne dorim sau putem face la un anumit moment insa este bine sa stim ca daca ne dorim acest lucru, putem intra in contact cu puterea noastra de co-creatori alaturi de univers.

 

Puterea de a sustine:

Pentru a pastra in viata noastra lucruri, situatii, relatii…etc. este necesar sa le hranim, sa fim perseverenti, optimisti, sa acordam atentie, energie, iubire.

Cum faci tu acest lucru? Esti constient de procesele de sustinere in care esti implicat, pe care le mentii? Ai ales ceea ce vrei sa sustii sau faci asta fara sa realizezi? Care procese necesita efort pentru a fi mentinute? Care se desfasoara intr-un mod natural si care te acapareaza? Folosesti constient puterea de a le mentine?

 

Puterea de a dizolva, distruge:

Este atat de eliberator sa ne asumam aceasta putere!

Si spun asta pentru ca ramanand in perceptia negativa a puterii de distrugere, putem ramane de asemenea inlantuiti, neavand curajul si libertatea de a inchide capitole din noi insine sau din viata noastra, ceea ce se dovedeste a fi un act esential pentru o viata traita sanatos.

Fara aceasta putere putem ramane dependenti, atasati de lucruri pe care nu le mai vrem si la care poate este necesar sa renuntam la un anumit moment sau care nu ne mai sunt benefice.

Cum este pentru tine sa faci acest lucru? Esti liber sa mergi mai departe, dizolvand ceea ce pana acum ti-a fost de folos dar acum poate nu iti mai este?

Iata doar cateva idei la care poti contempla atat pentru evolutia ta personala dar si pentru a determina ce vrei sa creezi, ce vrei sa sustii si ce vrei sa dizolvi in noul an.

Daca vrei sa lucrezi in mod profund si activ in acest sens, te invit la sesiunile de Optimizare Personala pentru a accesa cea mai buna varianta a ta!

 

 

 

 

25 Flares Twitter 1 Facebook 24 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Reddit 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io 25 Flares ×

No comments yet.

Leave a Reply