Raspund acum intrebarilor tale!


1742

Aceasta rubrica este destinata intrebarilor tale! Daca te confrunti cu diverse situatii de ordin psihologic/sufletesc si doresti un raspuns, cu mare drag iti voi scrie,  in masura expertizei mele si a timpului disponibil.

Astfel,  te invit sa pui orice intrebari ai, prin intermediul casutei de mai jos.

Va ofer aceasta consultanta gratuit si sper sa va fie de folos si sa constituie o sursa de inspiratie.

Pentru a pune o intrebare adauga un comentariu acum in josul acestei pagini!

mihai a intrebat:

Buna Mihaela,
Daca ar fi musai sa alegi intre a iubi si a fi iubita ce ai alege si de ce?

Lakshmi Barbus a raspuns:

Buna Mihai,


Inteleg prin prisma acestei rubrici, care este adresata cititorilor, ca intrebarea pe care mi-ai adresat-o este o situatie cu care tu te confrunti. Cu atat mai mult, consider ca ce as alege eu nu poate fi o solutie compatibila cu fiecare persoana, de aici si importanta detaliilor particulare fiecarei persoane si situatii. Am sa-ti scriu insa cateva cuvinte legate de intrebarea ta.


„Daca ar fi musai sa alegi” – nu simt in structura mea interioara aceasta conditionare, iar in cazul in care ar exista, o tratez ca pe o conditionare si nu ca pe un adevar. Astfel imi da posibilitatea sa pot trai ceea ce marea majoritate a oamenilor isi doresc: sa iubeasca si sa fie iubiti. Nu este minunat? Sa iubesti si sa fii iubit! De ce am vrea sa fim conditionati si sa alegem intre cele doua?


„a iubi si a fi iubita” – ATUNCI CAND IUBESTI ESTI IUBIT!! Atunci cand intr-adevar iubesti, cand esti conectat la iubirea care izvoraste din sufletul tau si o lasi sa se manifeste, intregul univers iti raspunde cu iubire. Daca nu iubesti si nu poti simti aceasta energie vie a iubirii in interiorul tau nu o vei putea simti atunci cand cineva ti-o daruieste. Ea se poate trezi si in tine la un anumit moment si doar atunci vei putea simti iubirea unei alte persoane. In alte conditii poate fi vorba de atasament, afectiune, grija…etc, dar nu de iubire. ATUNCI CAND IUBESTI ESTI IUBIT!!  1. Pune o întrebare