Optimizare Personala

Ce este Optimizarea Personala?

Optimizarea Personala este un concept holistic de armonizare a fiintei.

2013-01-09_144yit7_111.png

Cuprinde optimizarea fizica , mentala, emotionala si spirituala, incluzand partea de relaxare si meditatie de care avem atat de multa nevoie traind in societatea de astazi.

Exista directii clare, tehnici dar si intelegeri noi care pe masura ce sunt asimilate, ne inalta pe noi trepte de evolutie personala si ne permit o stare de bine autentica la toate nivelurile fiintei.

Acest concept poate ingloba o multitudine de alte metode distincte care sunt folosite in mod specific pentru ficare situatie in parte insa parte integranta a acestui concept o constituie :

Gandirea pozitiva si meditatia

Intelectul este purificat iar natura noastra inferioara este constientizata si adusa sub control prin concentrarea,  statornicia si fermitatea mintii.

Dieta potrivita

Dieta potrivita asigura pentru corp carburantul necesar functionarii optime.Utilizarea corecta a alimentelor, aerului, apei si a luminii ce provine de la soare este absolut esesntiala.

Relaxarea

Atunci cand corpul si mintea sunt folosite peste masura, eficacitatea lor se diminueaza. Relaxarea este modul natural al corpului de a face o pauza si a se reincarca.

Respiratia

Respiratia corecta pune in legatura intreaga noastra structura cu sursa sa nelimitata de energie aflata in zona plexului solar. Atunci cand acest lucru se intampla are loc o reimprospatare fizica si mentala.

Exercitii fizice

Acestea actioneaza ca un lubrifiant pentru incheieturi, muschi, tendoane,ligamente si alte parti ale corpului, imbunatatind circulatia si flexibilitatea.

Sesiunile de Optimizare Personala sunt individuale, concepute special pentru dumneavoastra si va ofera modalitati de a aduce claritate, vitalitate, pace si armonizare interioara , pentru a putea trai viata pe care v-o doriti la adevaratul ei potential.

Va invit sa experimentati starea de bine autentica, la toate nivelurile fiintei si adevaratul potential  aflat in interiorul dumneavoastra.

Programarile le puteti face la :

Tel:  0725388130 sau E-mail : optimizarepersonala@gmail.com  

Luni – Vineri    08:00 – 19:00

Pe curand!