Optimizarea Energetica

Ce este Optimizarea Energetica?

Optimizarea energetica este ceea ce dumneavoastra veti experimenta in urma sedintelor de vindecare energetica, care pot varia in functie de necesitatile specifice. Reechilibrare, armonizare, relaxare profunda, inlaturarea blocajelor de orice tip, dar si evolutie spirituala.

1

Reiki

In sedinta propriu-zisa se lucreaza cu Ki sau energia vietii, energia nonfizica ce anima toate formele de viata, iar aceasta este directionata de Rei – inteligenta universala ce ghideaza energia.

Maestrul Reiki nu directioneaza procesul ci este doar un canal pt energia ce coboara si curge dintr-o sursa superioara. Astfel energia stie exact unde sa mearga si ce sa faca.

Reiki este benefica pentru toate formele de boala, acuta sau cronica, fizica sau mentala.

Reiki este o tehnica Japoneza care reduce stresul si ajuta la relaxare, promovand sanatatea  la nivel: fizic, mental, emotional.

Sphe-re

Energia Sphe-re ne ghideaza sa ajungem la pacea si armonia interioara, atenueaza tipare gand negative,temerile, mania, blocajele emotionale sau mentale. Recreaza conexiunea cu Sinele nostru si astfel putem afla centrul nostru spiritual si menirea vietii.

 Palma Budista Tibetana

Palma budista tibetana, isi are originea intr-o serie de metode care se gasesc in manastirile din Tibet, nordul Indiei si China fiind o metoda foarte puternica folosita de catre calugarii din aceste zone.

Această tehnica se poate folosi fie ca o metoda de vindecare utilizand o serie de tipuri de energii (energia stelelor, soarelui, pămantului, copacilor) fie ca o metoda de dezvlotare spirituala.

Va invit sa explorati lumea minunata a energiei ! O experienta ce nu o poti descrie in cuvinte!

Programarile le puteti face la:

Tel:  0725388130 sau E-mail

Luni – Vineri    08:00 – 19:00

Pe curand!