Arhiva evenimente

 

Potentialul meu cel mai inalt !
Am placerea sa va invit Sambata 2 Februarie 2013 de la ora 16:00 – 19:00 la Centrul Anahata la workshopul de Cconstelatii familialeonstelatii Tematice,
Potentialul meu cel mai inalt.
Workshopul se vrea a fi un workshop introductiv in care se vor lucra constelatii cu 3 persoane. Daca sunteti dornici sa accesati cel mai inalt potential al vostru pe care il puteti accesa acum, atunci nu intarzaiati sa va alaturati acestui eveniment. Constelatiile reprezinta o metoda sistemica in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si fenomenologiei. Pe parcursul procesului ies la iveala dinamci ascunse si neasteptate , conflicte sau loialitati, rolurile ce ni le-am asumat in diverse situatii si care de multe ori contravin cu starea sanatatii noastre
sau cu idealurile pe care le avem, pentru a fi recunoscute, respectate si redirectionate.
Astfel se restabileste echilibrul, armonia si iubirea la nivel individual dar si de grup.
Constelatiile actioneza intr-un mod profund si lasa directii clare pentru ca mai apoi miscari ale sufletului sa aiba loc si sa aduca starea de bine atat de mult dorita la nivelul fiintei. “Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului. Indiferent de calea pe care ne aflam, sintem ghidati de suflet. Daca sintem in acord cu el, ne simtim conectati la ceva extraordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste. in prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie, devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda.” Bert Hellinger
Workshopul este sustinut de Mihaela Barbus – Lakshmi
Taxa de participare – 50 lei Pentru studenti (la prima facultate) taxa este de 35 lei
Sambata 2 Februarie 2013 de la ora 16:00 – 19:00 la Centrul Anahata www.anahatacenter.ro
Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr 4 A, Sector 3
Pentru participare si detalii ne puteti contacta la :
Tel : 0725 388 130 sau Tel: 0734 323 369
E-mail : laakshmi@yahoo.com sau E-mail: camelia@anahatacenter.ro

                                                        Cum ajungi la relatia de iubire pe care ti-o doresti?

                                                                       – Metoda Constelatiilor sistemice –

 

 

 Esti deja intr-o relatie de iubire?

Sau..relatie de iubire

Vrei sa fii?

Chiar daca esti deja intr-o relatie de iubire sau vrei sa fii, acest workshop poate fii unul revelator pentru tine, ca sa inaintezi spre ceea ce iti doresti cu adevarat sa traiesti in relatia ta de dragoste.

Metoda Constelatiilor sistemice este o metoda prin care se pot genera miscari profunde la nivelul sufletului, astfel incat rolurile si tiparele limitative ce ni le-am asumat in mod constient sau inconstient sunt inlaturate si fluxul iubirii este restabilit.

Este o metoda fascinanta, profunda, ce se desfasoara prin interactiuni la nivel de grup.

Constelatiile reprezinta o metoda sistemica  in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si fenomenologiei.

Va invit sa experimentam impreuna modul in care constelatiile ne pot reechilibra si restabili directia pe care ne dorim sa mergem cu adevarat spre relatia noastra de iubire.

 

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.”     ( Simetria ascunsa a iubirii )

 

Workshopul este sustinut de Mihaela Barbus  – Lakshmi  –  www.optimizarepersonala.ro

Taxa de participare – 50 lei

Pentru studenti (la prima facultate) taxa este de 35 lei

Sambata 16 Februarie 2013  de la ora 16:00 – 20:00 la Centrul Anahata  www.anahatacenter.ro

Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr 4 A, Sector 3

 

Pentru participare si detalii ne puteti contacta la :

Tel : 0725 388 130 sau Tel: 0734 323 369

E-mail : contact@optimizarepersonala.ro    sau   E-mail: camelia@anahatacenter.ro