Fragment din conversatia cu un prieten drag

5 Flares Filament.io 5 Flares ×

„Ma bucur ca mi-ai scris. Si imi place si modul asumat in care ai facut-o. Da….acel foooooarte suna cam fals acum cand citesc si eu, insa ce vroiam sa zic este ca m-am oprit din a mai cauta permanent si obsesiv „acel barbat” fara de care nimic nu se putea intampla in viata mea si nu ma putem bucura complet de nimic. Pas cu pas, fara sa im dau seama constat acum ca ma simt completa fara un barbat si ca-mi pot trai viata fara sa-l mai astept sa apara. Este o elibeare din mintea si preocuparile mele care descatuseaza multa energie blocata acolo. Altfel, cu siguranta  imi doresc  sa impartasesc aceasta minune a iubirii cu barbatul care va fi in viata mea pentru a trai cu mine experientele de care avem nevoie amandoi.

pic

Acum insa traiesc „inradacinarea” . Dar nu orice fel, ci inradacinarea in propriile mele radacini, caci cautam sa fac asta in mod inconstient pana acum in radacinile altcuiva J))  si ce gaseam acoloo…..era acelas lucru de care fugeam, cautand alte radacini. Precum o clota care cauta sa-si cloceasca ouale undeva.

Dar  am putut  vedea si ceea ce este bun  in radacinile mele si am descoperit o resursa ce ma poate sustine si astfel incepe sa fie caldut si bine aici.

Pentru mine este un pas enorm caci asta imi permite sa ma exprim si sa incep sa traiesc viata intr-un mod complet.

Frica ta este de iubire , asa cum spui. Frica mea nu este de iubire, am multa iubire de oferit. Frica mea este sa prind radacini in iubire intr-un sol in care nu am nici o putere sa-l fac fertil si roditor. Si atunci cand ma deschid sa impartasesc iubire cu un partener  stiu ca ne inradacinam tot mai mult intr-un sol in care nu stiu ce putere si angajament are fiecare de a-l face roditor.

Ma bucur ca acum explorez tot mai mult radacinile mele si vad ca munca cu mine de pana acum a spalat si curatat cate ceva pe aici, ca sa ma pot aseza si eu undeva.

Continui sa fac asta, sa aduc lumina radacinilor mele si sa ma bucur tot mai mult de ele caci mi-au lipsit atat de mult.

Intr-o relatie daca nu vii de pe o fundatie curata, solida, este foarte greu sa tariesti frums si sa evoluezi caci daca nu te poti descurca doar cu ale tale cum ai sa poti si cu ale partenerului.

Pas cu pas, in ritmul fiecaruia devenim mai constienti, mai puri si plini de iubire.”

 

5 Flares Twitter 1 Facebook 4 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Google+ 0 Reddit 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io 5 Flares ×

No comments yet.

Leave a Reply