17155449_10155115303760682_4624320468625053586_n

Constelatii Familiale – Cine sunt eu in familia mea?

                               DUMINICA 2 Aprilie ora 10:00

 

Acest workshop poate fi unul revelator pentru tine, ca sa inaintezi spre ceea ce iti doresti cu adevarat sa traiesti in viata ta.

Metoda Constelatiilor sistemice este o metoda prin care se pot genera miscari profunde la nivelul sufletului, astfel incat rolurile si tiparele limitative ce ni le-am asumat in mod constient sau inconstient sunt inlaturate si fluxul iubirii este restabilit.

Este o metoda fascinanta, profunda, ce se desfasoara prin interactiuni la nivel de grup.
Constelatiile reprezinta o metoda sistemica in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger (psihoterapeut si fost preot misionar in Africa), si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si fenomenologiei.

In cadrul workshopului se pot aborda numeroase teme, Consteltiile familiale abordand o paleta larga de situatii de viata:

 • sentimentul neimplinirii personale
 • dificultatea de a reusi in profesie
 • singuratatea in doi
 • pierderea unui loc de munca
 • teama de ceilalti
 • divortul sau iminenta divortului
 • conflicte in familie
 • teama de a fi tu insuti
 • tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive)
 • dificultatea de a ma regasi, de a-mi urma potentialul, vocatia
 • dificultati in rolul de parinte etc.

Te invit sa experimentezi modul in care constelatiile iti pot reechilibra si restabili directia pe care sa o poti urma cu sufletul mai usor si mai impacat in viata, gustand adevarata fericire.

Mai multe informatii despre cum se desfasoara un workshop de Constelatii Familiale gasiti aici: http://optimizarepersonala.ro/constelatiile-familiale/

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.” ( Simetria ascunsa a iubirii )

FACILITATOR cu o experienta de peste 10 ani in propria formare si dezvoltare in mai multe scoli, traditii, cursuri si practici din zone diverse :
Meditatie, Q-gong, Yoga, Shamanism, Ayurveda, Astrologie Vedica, Metode de vindecare energetica precum Reiki, Sphe-re, Palma Budista Tibetana, Tehnici de respiratie si relaxare etc.

 Lakshmi Mihaela Barbus 
Este Psihoterapeut, Facilitator de Constelatii Familiale si foloseste Remediile Florale Bach si alte metode consacrate pentru a obtine rezultate pozitive in plan psiho-emotional.
INSCRIERILE SE FAC LA
e-mail: optimizarepersonala@gmail.com
sau tel: 0725388130

LOCURILE SUNT LIMITATE, VA ROG SA CONFIRMATI PE E-MAIL DIN TIMP

CAND?
DUMINICA 2 Aprilie

PROGRAM
10:00 – 18:00

INVESTITIE
150 ron pentru pozitia de reprezentant
250 ron daca iti lucrezi propria constelatie

LOCATIE
Adresa exacta se va comunica celor inscrisi

REZERVA-TI LOC LA WORKSHOP

 1. Rezervă-ți loc la acest eveniment!