„Acea” relatie de iubire

Valentine’s day vine cu reduceri!! Pentru cei care nu sunteti intr-o relatie si nu v-ati anuntat deja prezenta  pentru sambata 16 feb am un cadou de 50% reducere daca va inscrieti astazi la workshopul ” relatie de iubire”

Astfel costul va fi de numai 25 de lei!!

Suna astazi la 0725388130 si spune parola : „Vreau relatia mea de iubire” si esti inscris automat la workshopul de Sambata 16 feb.

Te astept cu drag!

Pe curand!

relatie de iubire

                                                      Cum ajungi la „acea” relatie de iubire pe care ti-o doresti?

                                                                              – Metoda Constelatiilor sistemice –

 

 Esti deja intr-o relatie de iubire?

Sau..

Vrei sa fii?

Chiar daca esti deja intr-o relatie de iubire sau vrei sa fii, acest workshop poate fii unul revelator pentru tine, ca sa inaintezi spre ceea ce iti doresti cu adevarat sa traiesti in relatia ta de dragoste.

Metoda Constelatiilor sistemice este o metoda prin care se pot genera miscari profunde la nivelul sufletului, astfel incat rolurile si tiparele limitative ce ni le-am asumat in mod constient sau inconstient sunt inlaturate si fluxul iubirii este restabilit.

Este o metoda fascinanta, profunda, ce se desfasoara prin interactiuni la nivel de grup.

Constelatiile reprezinta o metoda sistemica  in care individul este vazut ca facand parte dintr-un sistem sau context mai larg. Aceasta metoda apartine lui Bert Hellinger si se poate spune ca este o imbinare intre psihoterapie, terapie de familie, terapie de grup, teoria sistemelor si fenomenologiei.

Va invit sa experimentam impreuna modul in care constelatiile ne pot reechilibra si restabili directia pe care ne dorim sa mergem cu adevarat spre relatia noastra de iubire.

 

„Cand intelegem legile sistemice care permit iubirii sa se desfasoare, putem ajuta familii aflate in suferinta sau persoane sa gaseasca solutii. Este profund miscator sa observi clienti care abordeaza Ordinele Iubirii topindu-se spontan in iubire dulce si intima, chiar si dupa o viata intreaga de ura, furie si abuz.”     ( Simetria ascunsa a iubirii )

 

Workshopul este sustinut de Mihaela Barbus  – Lakshmi  –  www.optimizarepersonala.ro

Taxa de participare – 50 lei

Pentru studenti (la prima facultate) taxa este de 35 lei

Sambata 16 Februarie 2013  de la ora 16:00 – 20:00 la Centrul Anahata  www.anahatacenter.ro

Str. Alexandru Moruzzi Voievod, Nr 4 A, Sector 3

 

Pentru participare si detalii ne puteti contacta la :

Tel : 0725 388 130 sau Tel: 0734 323 369

E-mail : contact@optimizarepersonala.ro    sau   E-mail: camelia@anahatacenter.ro