Consiliere Psihologica

consiliere

Ce este Consilierea –  Terapia Centrata pe Solutii?

Distinctiv pentru aceasta terapie este modul in care terapeutul relationeaza cu clientul sau. Aceasta nu se intampla dintr-un spatiu in care terapeutul isi vede clientul avand probleme si cautand  ajutor ci abordarea este una in care clientul este valorizat pentru ceea ce este, considerand  ca el are deja solutiile chiar si in mod latent si cauta recunoasterea si exprimarea lor.

Cum imi poate fi de folos?

Ca si persoane, noi toti este bine sa invatam si sa crestem de-a lungul vietii noastre.Daca nu facem asta noi devenim nefericiti, stresati, singuratici,neproductivi, neampliniti si in general blocati in viata noastra.

Aceasta terapie, consiliere este o modalitate de a depasi barierele care va tin pe loc, descoperind solutiile si resursele ce exista déjà inauntrul dumneavoastra. Deasemenea este o madalitate  de  co-creere intre client, terapeut  si intreg campul nostru de existenta, a noi structuri, noi moduri de a privi si intelege situatiile prin care treceti.

Ce obtin in urma consilierii?

Fiind o terapie centrata pe solutii, ceea ce obtinem sunt……solutii! Cand spun solutii ma refer atat la cele ce tin de abordarea, atitudinea si modul de actiune si de gandire intr-o anumita situatie insa si solutiile care apar din interiorul dumneavoastra  ca rezultat al cunoasterii de sine si constientizare a propriilor resurse.

Astfel ne putem imbunatati relatiile cu oamenii din jurul nostru,devenim mai relaxati, destresati, mai impliniti si fericiti in viata noastra, avand claritate si scop dar si sentimentul de incredere. Descopeim puterea noastra personala si modul optim de a o folosi in raport cu ceea ce ne inconjoara.

Va invit sa pasim impreuna in campul tutuor posibilitatilor si sa co-cream experientele prin care puteti  aduce pace interioara si armonie in viata dumneavoastra.

Daca va confruntati cu un aspect personal sau de alta natura iar acesta interfereaza cu ablitatea de a trai viata asa cum v-o doriti, exista solutii! Ca si consilier, va pot fi suport si pot lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a obtine rezultatele dorite.

Sunt multe motive pentru care puteti lua aceasta hotarare, puteti experimenta stres, stari depresive, anxietate,stima de sine scazuta, furie sau durere. Toata lumea traieste astfel de momente in viata.

Va invit intr-un cadru plin de iubire, confidentialitate, respect  si intelegere neconditionata.

Programarile le puteti face la:

Tel:  0725388130 sau optimizarepersonala@gmail.com  

Luni – Vineri    08:00 – 19:00

Pe curand!